Frekvenciaterápiás tablet

...Vegyünk egy egyszerű példát...: Ha egy tápanyag nem tud felszívódni valamilyen energia- vagy információhiány következtében, akkor bármennyit is viszünk be belőle a szervezetbe - nem érünk el vele semmit.

A Magnetspace Elemző készülék segítségével felfedhetőek a betegségek mögött rejlő lehetséges okok, amelyek a tünetekből hagyományos diagnosztikus módon nem levezethetőek. Felhívhatja a figyelmet a lehetséges kórokozókra, hiánybetegségekre, a szükséges hatóanyagokra, vagy fényt deríthet bonyolult, betegséget okozó érzelmi kapcsolatokra, szervi problémák mögött fellelhető információ-hiányra. A szervezetünkben történő valamennyi változás összefüggést mutat valamennyi testünket alkotó szinttel (strukturális-, biokémiai-, energetikai-, információs-szint), így érthető hogy az információs szinten történő változások változásokat indukálhatnak a többi szinten is. Ha egy betegség oka elsődlegesen az információs szinten van, mint például egy súlyos pszichés zavar vagy látszólag kimutatható ok nélküli krónikus betegség (pl. allergia, daganat) - ott a Magnetspace Frekvenciaterápiás készülék kiváló eredményeket hozhat.

Ha abból indulunk ki, hogy a mai világunkban leggyakrabban előforduló civilizációs betegségek pszichoszomatikus alapon fejlődnek ki, akkor arra a megállapításra juthatunk, hogy ezzel a támadásponttal minden betegség gyógyítása megcélozható. A mai tudományos „newtoni fizikán” alapuló betegség megközelítés teljes mértékben figyelmen kívül hagyja a betegségek kialakulásában szerepet játszó pszichés/lelki tényezőket, és az erre irányuló terápiás lehetőségek is sok esetben vallanak kudarcot. A pszichoszomatika kifejezés a test és a lélek egységére utal, illetve a társadalmi kölcsönhatásokat is vizsgálja az emberi betegségek keletkezésében, lefolyásában és kezelésében. Ha a hagyományos keleti filozófiára gondolunk, akkor ez nem újdonság. A távol-keleti gyógyászatban ismert energetikai kezelések bizonyos értelemben kiegyenlítést végeznek a szervezet energetikai mezejében, a testmezőben, és ezzel visszahatnak a test többi tartományára, szintjeire is, beindítva az önregenerációs mechanizmusokat.

Az elmúlt évtizedek kutatási eredményeinek tudatában nyilvánvaló tény: a gondolataink sokkal nagyobb hatással vannak az életünkre, mint a biokémiai vagy az energetikai működésünk. Minden cselekedetünket megelőzi az agyunkban egy meghatározott információáramlás, és valójában az energiáinkat is a gondolatainkkal és az érzelmeinkkel hozzuk mozgásba. Energia-blokkokról beszélünk, és szinte soha nem gondolunk az információs blokkokra, de így van ez az alacsony energiaszint - elégtelen információ vagy a nem kompatibilis energia - nem illeszkedő információpárosításoknál is. általában ahogy

az energiákat minősítjük, mint: jó, rossz, magas, alacsony, koncentrált, hiányzó vagy intenzív - ezeket az információ esetében is alkalmaznunk kellene. Ahogy az energiának is léteznek különböző formái, úgy az információnak is kell, hogy legyenek más-más alakjai. Ezeknek megfelelően az információs medicina úgy definiálható, mint annak a tudománya, hogy hogyan pótolhatók hiányzó információk, hogyan távolíthatók el információs blokkok vagy a lejárt információk.

Hogy mikor és milyen fajta információt közöljünk a Magnetspace Frekvenciaterápiás készülékkel abban nagy segítségünkre van, ha készül egy előzetes testelemzés – Magnetspace Elemző vagy Magnetspace 3D NLS készülékkel - , melynek eredményei alapján könnyen beállíthatjuk magunknak a kezelési programot. A készülékbe előzetesen programozott rezonancia-frekvenciákra jellemző paraméterek (frekvencia, intenzitás, amplitúdó) több éves kutatás során kerültek kialakításra és lettek beépítve az eszközbe. Ez a megismerés olyan terápiás készülék létrehozását tette lehetővé, mely a szervezet legalapvetőbb bioinformatikai folyamatainak befolyásolásával serkenti vagy beindítja a szervezet önregenerációs mechanizmusait. A regenerációs képesség javításában, valamint a környezet-, és egészségkárosító hatások kivédésén túl egyes betegségek kiegészítő kezelését is biztosítja.

A Frekvenciaterápiás kezelés legismertebb felhasználási területei:

allergiák, különösen élelmiszer és pollenallergiakróikus bőrbetegségek (ekcéma, psoriasis, neurodermatitis)krónikus gyomor-és bélbetegségek (reflux, felszívódási zavarok, vastagbél gyulladásos betegségei)szenvedélybetegségek (alkohol, nikotin, drogok)immungyengeség, fertőzésekre való fokozott hajlamdaganatos betegségek kiegészítő kezelésefájdalomcsillapítás, mozgásszervi betegségekméregtelenítés (máj- és veseműködés, ill. nyirokkeringés fokozása)nőgyógyászati betegségek (menses zavarai, meddőség)krónikus légúti betegségekszív-és érrendszeri megbetegedésekanyagcserebetegségek, hormonrendszeri zavaroksérülések, balesetek utáni regeneráció gyorsításaműtéti elő-és utókezelésenergiahiányos állapotokmegelőzés, időszakos állapotfelmérés, szűrővizsgálat