Magnetspace 9D NLS biofizikai készülék

A 9D NLS biofizikai készülék lehetővé teszi, hogy a teljes emberi szervezet aktuális energetikai állapotát gyorsan és mindenféle káros mellékhatás nélkül felmérjük, majd levonjuk a megfelelő következtetéseket és megismerjük az egyes betegségek kockázatát. Emellett a 9D NLS alkalmas a különféle baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és egysejtűek jelenlétének feltérképezésére, valamint annak kimutatására, hogy ezek a kórokozók aktívan működnek-e a szervezetben.

A készülék további hasznos funkciókat foglal magában. Többek között alkalmas személyre szóló információs szerek elkészítésére (ezek a homeopátiás szerekhez hasonlóan működnek), valamint egy információs jellegű kezelést –Metaterápia– végezhetünk vele.

Alkalmas továbbá a homeosztázis lehetséges rendellenességeinek előrejelzésére, az étkezéssel kapcsolatos egészségjavító programok kiválasztására, valamint a vizsgált személy számára legmegfelelőbb gyógyszer, illetve táplálékkiegészítő rezgésmintájának azonosítására. A kiválasztott készítmények hatékonyságát előre lemérhetjük a vegetatív reakciók vizsgálatával (vegeto-teszt). Az „elektronikus gyógyszertár”, vagyis a referencia információs modul több mint 10 ezer spektrogramot (rezgésmintát) tartalmaz. Ez lehetővé teszi a személyre szóló, egyénileg leghatékonyabban és legeredményesebben működő információs szer kiválasztását és azonnali elkészítését.

Az elemzés menete egyszerű.

Mivel az agy vegetatív szerkezetének elektromos aktivitása nem érhető el, a vegetatív agyi képleteket hanggal, elektromágneses rezgésekkel (a fejhallgatón keresztül), valamint vizuális stimuláló hatással aktiváljuk.

A vizuális aktivátorok támogatják az állandó és intenzív változásokat az adott szervvel kapcsolatban. Az agyból érkező jeleket a rendszer felerősíti, majd digitális kóddá alakítja át, így már alkalmassá válik arra, hogy információ formájában bejuttassuk a számítógépbe, és a vizsgált szerv virtuális anatómiai ábráján megfelelő színes szimbólumokkal jelezzük a vizsgálat menetét.

Az ábrákon megjelenő szimbólumok színe és elhelyezkedése attól függ, hogy az agyból érkező jeleknek milyen az intenzitása. Ezek a szervezet egészségi állapotát, pontosabban a működési stressz különböző fokozatait tükrözik, valamint utalnak a kifejezett patológiai, vagyis kóros változásokra.

A gyorsteszt következő szakasza az energetikai vizsgálatot foglalja magában. Ennek alapja az, hogy a computer memóriájában tárolt, különböző betegségeknek megfelelő rezgéseket, az úgynevezett etalon folyamatokat a program összehasonlítja a vizsgált személytől frissen érkezett aktuális információkkal. A szoftver lehetővé teszi, hogy az energetikai diagnózist különböző módokon közelítsük meg: variancia analízissel, entrópia analízissel, multivariáns vagy lineáris analízissel, valamint grafikus ábrázolással (a betegségek virtuális modelljeinek grafikus ábrázolását a program összeveti azokkal az adatokkal, amelyeket a vizsgált személyről „vett le”). A program nemcsak az egész testet képes anatómiai és hisztológiai szinten elemezni, hanem arra is módot ad, hogy minden egyes szerv egyéni metszeteit, valamint a közöttük fennálló kölcsönhatást vizsgáljuk.

Az állapotfelmérés megbízhatóságát legalább 5 különböző pozíció szavatolja. Minél közelebb van a vizsgált személytől származó információ a betegség virtuális modelljéhez, annál nagyobb az eredmények pontossága és megbízhatósága. Figyelembe véve, hogy a 6-féle szimbólum közül, amelyeket a program használ, 4 valamilyen működési állapotot jelez, kimondhatjuk: a készülék lehetővé teszi, hogy a patológiai folyamatok kialakulásának már a kezdeti stádiumait is rögzítsük.

Az állapotfelmérés (gyorsteszt) következő szakaszában a program segítségével választhatunk a különféle készítmények (allopátiás, homeopátiás szerek, táplálékkiegészítők, gyógynövények) rezgésképei közül. A program egyben megadja, hogy az adatbázisban szereplő szerek közül melyek a legalkalmasabbak az adott szerv állapotának javítására. Ez minden egyes beteg számára egyénileg, saját állapotát figyelembe véve történik. A gép képes automatikusan tesztelni, hogy egy-egy készítmény megfelel-e az adott beteg számára vagy sem. A szoftverben eltárolt több ezer készítményen kívül Ön bármilyen más készítmény rezgéseit is tesztelheti oly módon, hogy az adott terméket elhelyezi a magneto-optikai kamrában (külső vegeto-teszt).

Ha az adott szer képes javítani a szervezet általános állapotát, akkor a készítmény javasolható a betegnek felhasználásra. A biofizikai NLS módszer segítségével elkészíthetők az úgynevezett spektronozódák, amelyek az adott készítmény rezgésképét tartalmazzák, és információs szinten fognak hatni az érintett szervre.

A programban hatalmas mennyiségű statisztikai adat áll rendelkezésre az egyes betegségek különböző nozológiai formáinak megoszlását illetően, az egyes korcsoportok, illetve nemek szerint. Ez lehetővé teszi, hogy az alapvetően fontos információkat abban az esetben is képesek legyünk kinyerni és feldolgozni, ha az adott betegnek csupán a nemét és az életkorát ismerjük.

A hardver-szoftver egységet az akadémiai (nyugati), az alternatív és a hagyományos keleti, illetve kínai orvoslás művelői egyaránt eredményesen használhatják. Emellett sikeresen alkalmazható otthoni körülmények között, szépségszalonokban, fitnesz, wellness központokban és különböző egészségjavító intézményekben.

A Magnetspace 9D NLS készülék a következő feladatok végrehajtására alkalmas:

A vizsgált személy biofizikai állapotának felmérése, a homeosztázis multivariációs elemzése, egyes rendszerek és szervek szerinti bontásban.A szervezetben végbemenő működési és állapotbeli változások biofizikai értékelése.A lehetséges betegségek kockázatának előrejelzése (prognózisa) egyéves, illetve ötéves időtávlatban.Észleli, ha az egyes betegségek a kockázati szakaszba jutottak.Értékeli a mikroflóra biológiai aktivitását, kimutatja a lehetséges kórfolyamatok, betegségek, illetve kórokozók (vírusok, baktériumok stb.) energetikai jelenlétét.Non-invazív elemzés révén képet ad a vér instabil biokémiai állapotáról.Elemzi az egyes betegségekre való genetikai hajlamot.Észleli, kimutatja az allergéneket.A különféle toxinok – táplálkozási, gyógyszerekből származó, légúti, kémiai vagy egyéb eredetű szennyező anyagok – spektrogramjait ugyancsak tartalmazza.Azonosítja a szervezetet érő energetikai-információs terhelést (geopatikus sugárzás, elektroszmog, számítógép, mobiltelefon stb.)Elemzi a szövetek sav–bázis egyensúlyát.Ajánlásokat ad a vércsoportok szerinti étrend követőinek.Lehetőséget kínál az egyéni kezelési eljárás meghatározására, valamint a személyre szóló, leghatékonyabb elektronikus, illetve „információs gyógyszer”, vagyis spektronozóda kiválasztására, illetve elkészítésére.Közel 2000 különféle készítmény rezgésmintáiból lehet válogatni.Több tucat vezető táplálékkiegészítő-gyártó (köztük az Energy, a Dr.Nona, a Sunrider…) készítményeinek rezgésmintáit tartalmazza, ezek az adatbázisból kiválogathatók.Lehetőséget nyújt az adatbázisban nem szereplő, más cégek készítményei rezgésmintáinak bevitelére, eltárolására és az adott termék lehetséges hatásának elemzésére.

A készülék a következő szolgáltatásokat nyújtja:

A vizsgált személyek kartonjait eltárolja, és elemzésükre utólag is lehetőséget ad.A kartonok közül különféle szűrők szerint választhatunk.Automatikus adatbázismentést végez, amelynek sűrűsége, illetve gyakorisága beállítható napi vagy heti mentésre.Lehetővé teszi a vizsgált személyek kartonjainak elkülönítését az egyes terapeuták, illetve operátorok szerint.Az egyes kartonokhoz való hozzáférés szükség esetén korlátozható.A beépített vegeto-teszt funkció lehetővé teszi a kiválasztott spektronozóda (információs készítmény) előzetes tesztelését, még mielőtt az illető szedni kezdené az adott készítményt.Előzetesen meghatározható, hogy a biofizikai vizsgálat milyen mélységig menjen el az egyes szervrendszerek, illetve szervek esetében.Cégünk 2 éves garancia időt biztosít, és folyamatos szoftver frissítést.