Lézer Doktor

A Magnetspace Laser Doktor-terápia forradalmian egyesíti a lágylézer fájdalomcsillapító és sejtregeneráló hatását

A hosszantartó, vagy gyakran visszatérő fájdalom esetén az idegsejt egész reakcióképessége megváltozik. Az állandó fájdalom jelenléte a sejtekben olyan fehérjék és peptidek termelődését váltja ki, amelyek a szervezetre negatív hatással vannak. A fájdalom megszüntetése után idő kell, amíg a szervezet normál működése újra visszaáll. Ezért fontos cél a fájdalom megszüntetése.

A fájdalom mozgáskorlátozottsággal jár, mert a páciens nem mozog, hogy ne fokozódjon a fájdalom. Ez izommerevséget, izomgyengeséget eredményez, mely még jobban rontja a beteg általános állapotát. Ez egy ördögi kör: nem mozgok, mert fáj, de ha nem mozgok, a fájdalom és az izomgyengeség rontja az állapotomat; és a fájdalom sem múlik el.

Ebben segíthet a Magnetspace Laser Doktor-terápia, mely forradalmi áttörés jelent a fájdalomcsillapítás terén!

Ebből kilépni nagyon nehéz. Jön a fájdalomcsillapító, az izomlazító, az antireumatikus gyógyszer, a kenőcsök.

A lézer olyan fotokémiai hatást fejt ki az élő szövetekre, mint a növények fotoszintézise. Az egyik fő hatásmechanizmusa, minden sejt mitokondriumaiban történik A pulzáló lézerfény javíthatja a szöveti vérkeringést, ezáltal gyulladáscsökkentő hatású, míg a fájdalomcsillapítás legjobb módja pedig a folyamatos besugárzás.

 

Az elsődleges hatás akkor jelentkezik, amikor fény elnyelődik a mitokondriumokban.

Az oxidatív stressz jól ismert következménye a gyulladás, vagy akár sejthalálon keresztül szöveti, szervi elváltozások. Amennyiben a sejt megsérül (ez lehet betegség, sérülés vagy öregedés következménye), a mitokondrium nitrogén-monoxidot termel. Ez kiszorítja az oxigént a sejtből, következésképpen csökken az ATP termelés. Ez a folyamat reaktív oxigéngyökök kialakulásához és oxidatív stresszhez vezet.

A lágylézer-terápiás kezelések csökkentik a sejten belüli nitrogén-monoxid termelődését, ezáltal lehetővé teszi az oxigén szabad bejutását a mitokondriumokba, így az ATP termelés helyreáll, az oxidatív stressz csökken.

Miután a normál mitokondriális funkció visszaáll, a lézer fotonjai segítik a sejtek anyagcseréjét felgyorsítani, ezáltal a beteg jobban érzi magát, felgyorsul a gyógyulás, csökken a fájdalom.

A készülék használata a fájdalomcsillapító gyógyszerek használatát részben vagy egészben megtakaríthatja. 

A Magnetspace Laser Doktor-terápiával észlelhető lézer jótékony hatása, így drámaian lecsökkenhet a gyógyulási idő, a fájdalom akár percek alatt megszűnhet.

Alkalmazása rendkívül egyszerű, a kezelések napjában akár többször is elvégezhetők. A rendszeres alkalmazásnak nincs bizonyított mellékhatása, a terápia akár gyermekek kezelésére is alkalmas.

Biológiai lézer

A 650nm hullámhosszú, két lézerfej által generált energia biológiai hatással bír, javíthatja a vér minőségét, a véráramlást és az anyagcserét.